Відома противниця Путіна розповіла про поїздку до бойовиків ЛНР
Категорія
Світ
Дата публікації

Відома противниця Путіна розповіла про поїздку до бойовиків ЛНР

Відома противниця Путіна розповіла про поїздку до бойовиків ЛНР
Джерело:  online.ua

Колишня учасниця проекту Pussy Riot Марія Альохіна, що виступає проти політики президента Росії  Володимира Путіна, розповіла про свою поїздку до окупованого Луганська; за словами Альохіної, до бойовиків так званої ЛНР вона їздила в 2015 році.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Meduza.


«Це був 2015 рік - я їздила в Луганськ, ніхто про це не знає. Не можу сказати, з ким, щоб не підставити людей», - заявила Альохіна.


При цьому, за її словами, їй було соромно за те, що Pussy Riot не виступали з приводу війни на Донбасі, що і послужило причиною її поїздки до Луганська.


Альохіна розповіла, що в Луганську вона відвідала хрестини в підвалі однієї з церков, фасад якої знаходився на реконструкції через пошкодження в ході бойових дій.


Читайте також:  Супротивниці Путіна випустили кліп про США при Трампі: опубліковано відео


При цьому, за словами Альохіної, в питанні конфлікту на Донбасі вона не дотримується позиції жодної зі сторін.


«Я не уявляю цю ситуацію як полярність, в якій потрібно неодмінно займати або позицію України, або протилежну. Що я робила? Я говорила з людьми. Просто сідала і говорила. Скрізь. З продавцями кави, з перехожими, з тими, у кого я жила, з тими, хто туди приїжджає», - заявила Альохіна.


Видання також зазначає, що сюжет про поїздку Альохіної в Луганськ увійшов в спектакль з її участю «Burning doors» білоруського незалежного театру, який зараз гастролює в Лондоні.


Pussy Riot - російська феміністична панк-рок-група. 3 березня 2012 року за звинуваченням в хуліганстві у зв'язку з акцією, яку група називає «панк-молебнем», в храмі Христа Спасителя в Москві було заарештовано учасниць проекту Надія Толоконникова, Марія Альохіна та Катерина Самуцевич. Толоконникова і Альохіна отримали термін: два роки загального режиму. При цьому обидві учасниці Pussy Riot були випущені з колонії в березні 2014 по амністії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі відверто посміялися над пропозиціями бойовиків ЛНР влаштувати туристичні поїздки по окупованій ними території.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?