Відома співачка скасувала концерт в Україні через перенесену операцію
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома співачка скасувала концерт в Україні через перенесену операцію

Відома співачка скасувала концерт в Україні через перенесену операцію
Джерело:  Instagram

Знаменита латвійська співачка Лайма Вайкуле оголосила про перенесення свого концерту в Києві, який повинен був відбутися у Палаці "Україна" 18 лютого. Причиною перенесення виступу стала госпіталізація артистки.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
62-річна Вайкуле пошкодила ногу, катаючись на лижах у горах. Їй зробили операцію і тепер вона проходить курс реабілітації у США.
Читайте також: Голлівудському акторові видалили пухлину: опубліковано фото
"На жаль змушена скасувати всі концерти лютого, трохи не розрахувала свої сили на гірських схилах, катаючись на лижах і пошкодила ногу. Вже зроблено операцію і я проходжу курс реабілітації. Це життя.. Сподіваюся на розуміння мого слухача. Концерти не відміняються, а відбудуться в березні як тільки я повернуся з США, де про мене піклуються і ставлять мене на ноги мої лікарі. Всіх люблю і чекаю зустрічі", - повідомила співачка в своєму мікроблозі.


Українські глядачі обов'язково побачать Laima Love Show і почують чудові пісні Вайкуле в Києві, 29 березня.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лайма Вайкуле, позуючи фотографам на "Новій хвилі" в Сочі, несподівано не втримала рівновагу і повалила паркан-огорожу. А від падіння саму Вайкуле ледь врятували репортери, підхопивши її.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?