Відома співачка загинула прямо на сцені під час концерту - шокуюче відео
Категорія
Події
Дата публікації

Відома співачка загинула прямо на сцені під час концерту - шокуюче відео

Відома співачка загинула прямо на сцені під час концерту - шокуюче відео
Джерело:  online.ua

Відома іспанська співачка і учасниця колективу Super Hollywood Orchestra 30-річна Джоана Сайнс загинула в результаті вибуху на сцені. Про це повідомляється на офіційній сторінці зірки у Twitter, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що її гурт виступав в іспанському місті Лас-Берланас на фестивалі. Super Hollywood Orchestra були хедлайнерами і закривали захід. В ході виступу колективу на сцені вибухнули кілька піротехнічних картриджів, один з яких потрапив Сайнс у живіт. Співачка втратила свідомість на очах у тисяч глядачів. Її доставили в лікарню, але вона померла від отриманого поранення.

"Навіть не віриться; ангели не помирають; ти завжди будеш жити у наших серцях; красуня, тепер ти на небі, але ми тебе ніколи не забудемо; Бог забирає найкращих; ми будемо сумувати за тобою; це просто жахливо - потрібно покарати винних", - пишуть фанати зірки в коментарях до сумної новини.

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  помер відомий голлівудський актор, зірка фільму "Зоряні війни" Пітер Мейх’ю — йому було 74 роки. Мейх’ю помер у своєму будинку в Техасі в оточенні близьких.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?