Відома співачка засвітилася без макіяжу - фанати шоковані
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома співачка засвітилася без макіяжу - фанати шоковані

Відома співачка засвітилася без макіяжу - фанати шоковані
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі шокували світлини всесвітньо відомої американської реп-виконавиці Cardi B без макіяжу. Фанати артистки не змогли впізнати свою кумирку, хоча щоденно слідкують за її життям в соцільних мережах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Daily Mail".

Згідно з даними видання, популярна співачка з'явилася в торговому центрі Aventura Mall у Маямі, де й потрапила в об'єктив папараці. Для виходу у світ зірка одягла синю обтислу мінісукню з гудзиками по всій довжині. Образ артистка доповнила хусткою, під якою повністю сховала волосся. Окрім того, реп-виконавиця взагалі не використовувала макіяж.

"Я б її в такому вигляді ніколи не впізнала; всі ми звичайні люди - неідеальні; як макіяж може змінити людину - просто не віриться; мені здається, їй так навіть краще; ці світлини справді шокують; Карді і так дуже красива - не потрібно заздрити", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відома супермодель Белла Хадід, яку нещодавно назвали "найкрасивішою жінкою планети", вразила своїх фанатів ідеальною спортивною фігурою. Красуня знялася в рекламі бікіні, а світлини з фотосесії з’явилися в Instagram-акаунтах самої зірки і фотографа Ремі Ламанде.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?