Відома співачка зізналася, що була жертвою сексуального насильства
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома співачка зізналася, що була жертвою сексуального насильства

Відома співачка  зізналася, що була жертвою сексуального насильства
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Бібі Рекса прикрасила обкладинку британського глянцевого журналу Cosmopolitan, а також зізналася журналістам, що була жертвою фізичного та сексуального насильства з боку продюсерів, передає ONLINE.UA.

"Був продюсер, який приходив до студії і масажував мої ноги. Одного разу він спробував піднятися вище моїх колін, його дотики стали більш грубими, я тут же відсунула ноги. Він сказав: "Ні, я збираюся робити те, що хочу". Але я так вихована – я ніколи не дозволю комусь торкатися мого тіла, якщо я не хочу, щоб вони це робили", - розповіла жінка.

Окрім того, Бібі розповіла, що одного разу вона була одна в студії, і неочікувано продюсер запросив до себе групу з п'яти або шести хлопців.

"Мені здавалося, що мене згвалтують. Я тихо викликала собі таксі зі студії запису і змоталася звідти. Це була найгірша ніч", – додала вона.

Також зірка зізналася, що одного разу до неї підійшла мама співачки Кеші і порекомендувала не співпрацювати з продюсером Dr. Luke. Нагадаємо, Kesha звинуватила Dr. Luke у згвалтуванні та примушуванні вживати наркотики.

"Довіритися їй було найкращим рішенням, яке я коли-небудь приймала", – сказала Бібі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відомий американський актор  Стівен Сігал опинився в епіцентрі секс-скандалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?