Відома телеведуча зізналася, що поборола рак та звернулася до всіх українців
Категорія
Україна
Дата публікації

Відома телеведуча зізналася, що поборола рак та звернулася до всіх українців

Відома телеведуча зізналася, що поборола рак та звернулася до всіх українців
Джерело:  online.ua

Відома українська телеведуча Яніна Соколова зізналась, що за 7 місяців їй вдалось побороти рак. Журналістка розповіла, що їй довелося пережити 30 променевих терапій і 4-х курсів хіміотерапії в результаті яких вона втратила волосся, брови, вій, а також деякі органи.

Про пережите ведуча відверто розповіла у своєму Facebook, передає ONLINE.UA

"Ні, це не монтаж. Саме так я виглядаю зараз. Сім місяців тому я дізналася, що у мене рак. За 7 місяців я його поборола. Публічне і реальне життя часто дуже контрастне. Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімаціі, під'єднана до апаратів, нашпигана катетерами по всьому тілу і з дірками у животі. За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці", - зізналася Яніна.

Окрім того, вона додала, що за час лікування зробила чимало роботи: створила 30 ефірів "Рандеву з Яніною Соколовою" та "КІНО" з Яніною Соколовою, 20 випусків "Вечер с Яниной Соколовой", здобула 2 срібні кнопки YouTube , провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси у Screen School, видала книгу "Шевченко на кожен день", зіграла у театрі і у кіно та спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS, який скоро вийде у прокат у Парижі.

Також Яніна нагадала, що за статистикою в Україні 1 мільйон хворих на рак, які чекають на нашу з вами допомогу. Саме з цією метою вона з командою вирішила створити мультимедійний проект.

"Тут можна підписатися на його сторінку: Я, Ніна

"Ви не побачите там стомленої приреченості і жалю. 
Ми зробимо фільм, випустимо книгу і пісню, яка буде гімном любові. 
Так, саме любові. Бо порятунок від раку – це любов.

ПІДТРИМАТИ ПРОЕКТ МОЖНА ТУТ

http://yanina.life/film

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПРОЕКТ ВИ ЗНАЙДЕТЕ ОСЬ ТУТ

http://yanina.life", - написала Яніна Соколова.


Яніна Соколова пережила рак / Facebook / @Yanina Sokolova

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені з Великої Британії прийшли до висновку, що речовини, які містяться в звичайній капусті, захищають людину від появи у неї раку прямої і товстої кишки. Це підтверджують результати дослідження Інституту Френсіса Кріка в Лондоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?