Відома топ-модель загинула в авіакатастрофі - подробиці трагедії
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома топ-модель загинула в авіакатастрофі - подробиці трагедії

Відома топ-модель загинула в авіакатастрофі - подробиці трагедії
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома пакистанська топ-модель Зара Абід загинула в авіакатастрофі в місті Карачі. За попередніми даними, трагедія сталася 22 травня, однак родина красуні до останнього сподівалася, що дівчині вдалося вижити, тому про катастрофу та ймовірну смерть Зари усі мовчали. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABP News.

Журналістам вдалося дізнатися, що літак розбився через несправність. Пілоти намагалися кілька разів посадити повітряне судно, однак не відкривалися шасі.

"Літак звалився недалеко від аеропорту, впавши на житлові будинки. На борту лайнера перебували понад 100 пасажирів, в тому числі і топ-модель Зара Абід. Рятувальникам вдалося врятувати з-під уламків літака двох живих людей. Тому родичі Зари сподівалися на позитивний результат", - розповідає ЗМІ.

5eccd9f865af1

Дизайнерка Хадіджа Шах, коментуючи смерть Зари, наголосила, що модна індустрія "втратила одну з найталановитіших і найперспективніших моделей". Варто зазначити, що останній знімок, який дівчина оприлюднила у своїх соціальних мережах, це світлина в кабіні літака.

Фанати красуні зізнаються, що досі не можуть повірити у те, що сталося.

"2020 рік завдав нам стільки болю... коли це все закінчиться?; жахлива новина - не можу стримати сліз; хай ангели оберігають твою душу, наша красуня; хоча й коротке, але дуже щасливе життя було у нашої Зари; красуня, ми завжди буде про тебе пам'ятати; Зара...в наших думках і наших молитвах назавжди", - коментують трагічну подію шанувальники топ-моделі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 30-річного голлівудського актора Грегорі Тайрі Бойса, який прославився після ролі у вампірській сазі "Сутінки", неочікувано знайшли мертвим 13 травня у власній квартирі в Лас-Вегасі разом з 27-річною дівчиною Наталі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?