Відома українська балерина загинула в автокатастрофі
Категорія
Події
Дата публікації

Відома українська балерина загинула в автокатастрофі

Відома українська балерина загинула в автокатастрофі
Джерело:  online.ua

Провідна солістка харківського балету Світлана Ісакова загинула в автокатастрофі на Полтавщині. Про це в Facebook повідомив директор Харківського національного академічного театру опери та балету ім. Лисенко Олег Орищенко, передає ONLINE.UA.

«Це сталося сьогодні о 1:00 ночі. Повертаючись з чоловіком з відпустки по Італії, на маршрутці з Борисполя до Харкова, в автокатастрофі, після численних травм, в лікарні м. Полтави померла провідна солістка балету Світлана Ісакова. Її життя обірвалося на 31 році життя», – написав Орищенко.

За даними прес-служби Національної поліції, аварія сталась між селами Белоцерківське і Коноплянка. 26-річний водій автобуса CETRA 317 допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen LT35, який рухався назустріч.

В результаті 44-річний пасажир мікроавтобусу загинув на місці, ще одна 31-річна пасажирка померла від травм в Решетилівської центральної районної лікарні. 43-річний водій мікроавтобуса з тілесними ушкодженнями доставлений в Великобагачанському ЦРЛ.

За словами директора Харківського театру опери та балету, дата та час поховання балерини будуть оголошені у понеділок.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому у Польщі розбилося авто з українськими номерами. Під час цієї аварії теж загинуло двоє людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?