Відома українська співачка знову стала нардепом
Категорія
Політика
Дата публікації

Відома українська співачка знову стала нардепом

Відома українська співачка знову стала нардепом
Джерело:  Прес-служба ЦВК

Центральна виборча комісія знову визнала українську співачку Оксану Білозір обраним народним депутатом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ЦВК.
13 травня відбулося засідання Центрвиборчкому, яке провів голова Комісії Михайло Охендовський.
Верховна Рада раніше своєю постановою достроково припинила повноваження народного депутата Юрія Луценка, який в четвер був призначений генеральним прокурором.
"Отже, Комісія визнала обраним народним депутатом України на позачергових виборах народних депутатів України від 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі Білозір Оксану Володимирівну, 1957 року народження, освіта вища, голову громадської організації "Всеукраїнське об'єднання жінок-депутатів", проживає в місті Києві, безпартійну, включену до виборчого списку партії "Блок Петра Порошенка" під № 80", - йдеться в повідомленні.
Тепер Білозір, згідно із законодавством, має 20 днів для подачі в ЦВК відповідних документів для реєстрації її народним депутатом.
Як відомо, це вже не перший прихід співачки в політику. Вона була народним депутатом Верховної Ради 4-го скликання з 14 травня 2002 по 3 березня 2005 від Блоку Віктора Ющенка «Наша Україна» і 5-го скликання з 25 травня 2006 по 8 червня 2007 від Блоку «Наша Україна». З 23 листопада 2007 до 12 грудня 2012 була нардепом 6-го скликання від Блоку «Наша Україна - Народна самооборона».
Раніше повідомлялося, що міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков знайшов "справедливу містику" в призначенні екс-глави фракції БПП Юрія Луценка новим Генеральним прокурором України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?