Відома українська телеведуча госпіталізована з серйозною недугою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відома українська телеведуча госпіталізована з серйозною недугою

Відома українська телеведуча госпіталізована з серйозною недугою
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Регіна Тодоренко вранці 28 травня потрапила в лікарню. У зірки діагностовано серйозне захворювання нирок.

Фото з лікарняного ліжка Регіна Тодоренко опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

У коментарях до фото ведуча розповіла, що у неї виявлен пієлонефрит. Медики наполягли на її госпіталізації, через що заплановані зйомки Тодоренко опинилися під загрозою зриву.

"А потім в нирку постукав пієлонефрит. І тепер зйомки, заплановані на найближчі 2 дні, під загрозою зриву .... Прошу вибачення у всіх запрошених гостей на моє вечірнє шоу, але шалена нирка дала збій, а лікарі змусили госпіталізуватися", - написала Регіна під фото з лікарні.

Також Тодоренко поскаржилася фанатам на погане самопочуття і важке лікування. Вона зазначила, що відчувати себе гірше можна тільки після галюциногенних грибів. Шанувальники Регіни Тодоренко занепокоїлися її здоров'ям, але вона запевнила їх, що скоро буде в строю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США екстрено прооперували першу леді Меланію Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?