Відомі російські актори приїхали до окупованого Донецька: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Відомі російські актори приїхали до окупованого Донецька: з'явилися фото

Відомі російські актори приїхали до окупованого Донецька: з'явилися фото
Джерело:  ДАН

Відомі російські актори Олександр Панкратов-Чорний та Ольга Науменко приїхали до окупованого Донецька, щоб зіграти спектакль.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сепаратистське видання Донецьке агентство новин.


Виставу "Провінційні історії" за п'єсою Олександра Вампілова зіграли для глядачів 4 березня на сцені донецького Центру слов'янської культури.


Повідомляється, що на виставу прийшли більше 700 людей.


Читайте також: Зроблено в ДНР: соцмережі насмішили фото з окупованого Донбасу


"Люди в Донецьку дуже хороші - ввічливі, веселі і доброзичливі. Приємно було грати для такої публіки. Ще хотів би відзначити, що у вашому Центрі слов'янської культури чудова сцена. Хотів би зіграти на ній ще", - повідомив актор Панкратов-Чорний.


Як відомо, Панкратов-Чорний знявся в понад сотні радянських і російських фільмах, зокрема, "Ми з Джазу", "Зимовий вечір у Гаграх", "Альфонс".


Науменко глядачі знають за роллю Галі у фільмі "Іронія долі або З легким паром!". Також вона знялася ще в понад 30 фільмах, серед яких "Вічний поклик" і "Тіні зникають опівдні".


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі зявилися сумні фото з пустельних вулиць окупованого бойовиками Донецька.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?