Відомі українки приміряли розкішні купальські вінки: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомі українки приміряли розкішні купальські вінки: опубліковані фото

Відомі українки приміряли розкішні купальські вінки: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

Відомі українські знаменитості приміряли вінки-обереги в рамках спеціального фотопроекту Kupalagirls by 23-59.com.ua.

Відповідні світлини з'явилися на сайті 23-59.com.ua, повідомляє ONLINE.UA.

Головними героїнями фотопроекту, які приміряли образи казкових лісових фей, стали співачки Марія Яремчук, Слава Камінська з гурту "НеАнгелы", Санта Дімопулос, телеведучі Василіса Фролова, Кароліна Ашіон, Тетяна Терехова, співзасновниця G.Bar Сабіна Мусіна, а також власниця Fairmont Grand Hotel Kyiv та наречена ведучого Олександра Скічка Єлизавета Юрушева.

Для кожної з дівчат був створений ексклюзивний вінок з яскравого букета, який, згідно з повір'ями, служить не тільки прикрасою образу, але талісманом, що захищає від усякої нечисті і дарує силу на заплановані звершення.

Так, Марія Яремчук приміряла вінок з жоржин.

"В давні часи квіти були найдоступнішими і найбільш популярними прикрасами для дівчат. Але, як відомо, добре забуте старе завжди повертається, відроджується в новій якості. Я люблю експериментувати з образами і, як справжня гуцулка, із задоволенням приміряла беззмінний атрибут святкування Івана Купала", - розповіла Марія.

Слава Камінська позувала у вінку з рожевих троянд.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Тіна Кароль приміряла національний український весільний наряд XIX століття в рамках благодійного проекту "Щирі".

Васіліса Флолова

Кароліна Ашіон

Тетяна Терехова

Сабіна Мусіна

Єлізавета Юрушева

Санта Дімопулос

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?