Відомі українці озвучили яскравий лист путінського в'язня: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомі українці озвучили яскравий лист путінського в'язня: опубліковано відео

Відомі українці озвучили яскравий лист путінського в'язня: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Лист засудженого в Російській Федерації Олега Сенцова про війну Росії з Україною зачитали відомі українці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook «hromadske.ua».
«Якщо нам судилося стати цвяхами в кришку труни тирана, то я хотів би бути таким цвяхом», - Олег Сенцов», - сказано в коментарі до відео.
Лист Сенцова на кадрах відео зачитали художник Микола Рідний, актриса Ада Роговцева, гімнастка Ганна Різатдінова, актор Олексій Вертинський, музикант Андрій Хливнюк, письменник Андрій Курков, співачка Каша Сальцова.
Лист Сенцова було написано в серпні. "Нас багато в полоні в Росії і ще більше на Донбасі. Когось уже звільнили, інші чекають і сподіваються. У кожного своя історія і умови утримання. Хтось на полонених піариться, хтось реально працює. Ставати більш відомим ув'язненим, щоб тебе обміняли швидше інших - це не той шлях, по якому я хотів би пройти. Я не хочу тягнути ковдру на себе. Я хочу залишитися просто прізвищем в загальному списку. Навряд чи мені запропонують вийти останнім, але це був би хороший вибір", - написав Сенцов.
У коментарі до відео також відзначається. що Сенцов перебуває в ув'язненні вже 903 дні.


Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці жовтня стало відомо, що засудженого в Російській Федерації українця Олега Сенцова перевели в штрафний ізолятор, можливо, щоб застосувати до нього в подальшому тортури.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?