Відомий американський співак виступить у фіналі Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий американський співак виступить у фіналі Євробачення

Відомий американський співак виступить у фіналі Євробачення
Джерело:  Табоїд

Відомий R&B-виконавець Джастін Тімберлейк виступить як запрошена зірка на відкритті фіналу міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2016", який пройде в Стокгольмі 14 травня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт Євробачення.
Організатори пісенного конкурсу оприлюднили ім'я запрошеного артиста, який виступить у фіналі. Йдеться про відомого виконавця Джастіна Тімберлейка. Вперше за всю історію "Євробачення" на сцену підніметься не учасник конкурсу, а відомий всьому світу співак. Тімберлейк виступить із синглом Сan`t Stop The Feeling. Виступ стане світовою прем'єрою нового синглу.
"Це фантастична можливість, ми дуже щасливі і схвильовані, що Джастін Тімберлейк зі своєю командою представить свою нову пісню на нашому шоу", - повідомив продюсер конкурсу Свен Стоянович.
Нагадаємо, Джамала виступить у другому півфіналі 12 травня.
Раніше повідомлялося, що в Стокгольмі пройшла церемонія відкриття конкурсу "Євробачення-2016".
Як повідомляв ONLINE.UA, українська співачка Джамала є одним із головних претендентів на перемогу в пісенному конкурсі "Євробачення-2016" згідно котирувань букмекерських контор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?