Відомий артист розповів про повернуті мізки Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий артист розповів про повернуті мізки Путіна

Відомий артист розповів про повернуті мізки Путіна
Джерело:  fakty.ua

Через колишню  роботу в спецслужбах, президент Росії Володимир Путін  має "абсолютно повернуті мізки" і не повинен керувати державою.


Про це розповів відомий композитор і режисер, народний артист Росії Володимир Назаров  Фактам, повідомляє ONLINE.UA.


Назаров розповів, що ще в 1999 році не голосував за Путіна, через що виник конфлікт з нині керівником російської опозиційної партії "Парнас" Михайлом Касьяновим, який мав надії на здатність Володимира Путіна здійснити реформи.


"Тоді він (Михайло Касьянов, - ONLINE.UA) був першим віце-прем'єром. А після обрання Путіна за домовленістю з Єльциним він повинен був стати прем'єр-міністром. Я йому говорив: "Міша, прем'єром ти і так станеш. А я за диктатора голосувати не буду", - згадаємо Володимир Назаров.


"Минуло кілька років після нашої розмови, і одного разу Касьянов у мене запитав: "Звідки ти тоді знав, що все так обернеться?" На це я відповів, що у працівників спецслужб, яким був Путін, абсолютно повернуті мізки. Їх ні в якому разі не можна допускати до управління державою", - заявив артист.


Також Володимир Назаров згадав ще одну розмову з Касьяновим про Путіна, де Михайло Касьянов висловив побоювання за Росію в зв'язку з однією історією.


"У 2002 році ми розмовляли з Касьяновим, і я задав йому пряме запитання: "Путін демократ?" На що Михайло Михайлович відповів з сумом: "Знаєш, я починаю боятися за нашу країну..." Це було після того, як Касьянов прийшов до Путіна з пропозицією якихось реформ, на що Володимир Володимирович йому відповів: "Це вам потрібні свобода і демократія. А народу - горілка і ковбаса!"", - розповів Назаров.


"У 2004 році Касьянов пішов зі свого поста, і параноя, яка тоді тільки починалася, звичайно, захопила всю верхівку влади в Росії. А починалося все з преси, знищення НТВ. Але ж ми колись пишалися цим каналом. Навіть незважаючи на те, що за ним стояли олігархи і вирішували якісь свої проблеми. Так, вони не були білими і пухнастими, але ми отримували різноманітну інформацію", - резюмував артист.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  в Росії пояснили, чому росіяни так сміються над Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?