Відомий блогер розповів, як нардеп пропонував йому "вийти" після ефіру
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий блогер розповів, як нардеп пропонував йому "вийти" після ефіру

Відомий блогер розповів, як нардеп пропонував йому "вийти" після ефіру

Журналіст і відомий блогер Сергій Іванов розповів, як народний депутат від Опозиційного блоку Євген Мураєв запропонував йому після ефіру вийти і поговорити.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.


Іванов приніс свої вибачення перед глядачами за те, що був емоційним в суперечці з нардепом.


"Дійсно, спілкування вийшло жорстким, але сталося це тому, що мій візаві, не маючи ні достатнього рівня інтелекту, ні освіти, ні доказів, перейшов на приватне, вплітаючи в свій і без того убогий дискурс тему моїх близьких. Крім того, він дозволив собі озвучити ряд відверто дурних і образливих інвектив, і якщо образи я можу якось переморгати, то ігнорувати дурість народного депутата собі дорожче. Вже хто-хто, а володар диплома юридичного ВНЗ, та ще й з відзнакою, не може собі дозволити про*оби, за які нормальні викладачі натурально лінчують студентів", - зазначив журналіст.


Іванов розповів про те, що запропонував йому політик після ефіру.


"Як і очікувалося, після ефіру у депутата Мураєва зірвало. Він підійшов до мене і сказав сакраментальну фразу всіх гопників світу - "підемо вийдемо". Я відповів, що він мені ніхто, виконувати його накази я не збираюся і пішов в гардероб за курткою. Співробітники каналу запропонували мені вийти через чорний хід, але я відмовився, тому що бігати від харківських недоучок - як мінімум западло. Разом з тим, проблема витала в повітрі, і носила очевидний характер: Мураєв явно був налаштований на конфлікт. Таким чином, якщо б почалася колотнеча, і він втягнув мене, то йому нічого б за це не було. А от якби йому втягнув я, то вже зараз мої друзі Севрук, Столярчук та ін. радісно підписували б клопотання про обрання мені запобіжного заходу. Навіть не сумнівайтеся" , - написав блогер.



Також  читайте интерв'ю Сергія Іванова сайту ONLINE.UA: Війна в Луганську не закінчується ніколи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?