Відомий боксер-чемпіон оголосив про свою відставку - усі деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий боксер-чемпіон оголосив про свою відставку - усі деталі

Відомий боксер-чемпіон оголосив про свою відставку - усі деталі
Джерело:  online.ua

Український боксер Олександр Гвоздик вирішив завершити кар'єру, він має усього одну поразку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відомості інсайдера ESPN Стіва Кіма.

Згідно з непідтвердженими даними, колишній чемпіон WBC у напівважкій категорії планує займатися бізнесом.

Нагадаємо, український боєць 18 разів виходив на професійний ринг. Він відібрав чемпіонський титул в Адоніса Стівенсона.

Останній двобій Гвоздик провів у жовтні 2019 року, він виявився роковим для українця — чемпіонським поясом наразі володіє росіянин Артур Бетербієв.

Цікаво, що зі згаданих 17 перемог боксер 14 здобув нокаутом суперника.

Новину про завершення кар'єри Гвоздика вже прокоментував промоутер Боб Арум, який очолює компанію Top Rank. Експерт відзначив досягнення українця як професійного спортсмена.

"Ми із задоволенням вели справи Олександра Гвоздика. Він проявив себе не тільки як великий боєць, але й один з найбільш інтелігентних боксерів. Це була честь представляти його інтереси. Ми добре з ним попрацювали та привели Гвоздика до звання чемпіона світу. Тепер він вирішив зайнятися бізнесом. Ми знаємо, що він досягне успіху в цьому завдяки своїм характером і наполегливості. Бажаємо успіху йому", - зауважив промоутер.

Нагадаємо, станом на початок червня професійний бокс ще не вийшов з "паралічу", який викликала пандемія коронавірусу COVID-19. Заплановані бої, навіть на чемпіонських рівнях, зірвалися.

Як повідомляв ONLINE.UA, бій Василя Ломаченка проти Тео Лопеса вже попри відтермінування став однією з найбільш гучних подій у боксі. Водночас українцю вже кинули виклик на наступну дуель.

За словами австралійського бійця легкої ваги Джорджа Камбососа, він готовий битися проти Ломаченка після Лопеса. Він назвав себе найкращим боксером своєї країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?