Відомий бойовик ДНР звернувся до мирним жителям і вразив цинізмом мережу
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий бойовик ДНР звернувся до мирним жителям і вразив цинізмом мережу

Відомий бойовик ДНР звернувся до мирним жителям і вразив цинізмом мережу
Джерело:  online.ua

Відомий бойовик так званої ДНР, екс-командир угруповання "Схід" Олександр Ходаковський звернувся до мирних жителів окупованого Донбасу, заявивши, що у них не вийде зупинити людей, у яких є зброя в руках.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку бойовика у соцмережі LiveJournal.
Читайте також: Бойовики ДНР урізують залишки гуманітарки Ахметова: соцмережі зловтішаються
"Навіщо ви це зробили? - пише мені дружина шахтаря. Навіщо ви розламали склався світ і уклад, і занурили нас у жах війни і розору? Хоча я майже впевнений, що і її чоловік шахтар, і вона сама точно не заперечували ні проти триколору, проти референдуму, ні проти Росії. А зараз заперечують, тому що упаковка розгорнута, і її вміст здалося назовні".
"Так що - відбій? Там же олігархи? А там же росіяни, свої - забули? Це я для тих, хто раптом засумнівався у правильності вибору і рішень. Ми вже дещо зробили - підіть, відберіть у нас це, коли в наших руках автомати. Всім, хто завібрував, полегшу доля: ми підемо до кінця, і вибору у вас немає. А хто цього не розуміє - можете ризикнути довести нам свою позицію", - написав Ходаковський.
Слова бойовика викликали сарказм в соцмережах.
"Госп***р Ходаковський розставляє хрестики на букву Х, галочки на буквою У і крапки над літерою Й для жителів окремих районів Донецької та Луганської областей", - написав на своїй сторінці в Facebook український блогер Антон Швець.



Alexander Krivoruchko За що боролися, тим і покохають.
Дмитро Карпенко Нічо не зрозумів ! Так ми — шо ? Вже не хунта ?! Або вони вже теж — хунта ? Зовсім заплутався
Oleg Petrichenko аха)) тобто вже не "фашисти vs захисники", а "олігархи vs росіяни"!?)) прикольно, тільки от до людей почало доходити, що вже при "олігархах" жилося краще, ніж при "руських"


Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні бойовики так званої ЛНР назвали нібито організаторів вбивств відомих ватажків Мотороли і Гіві, звинувативши в цьому українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?