Відомий футболіст прийшов до тями після трирічної коми - що відомо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий футболіст прийшов до тями після трирічної коми - що відомо

Відомий футболіст прийшов до тями після трирічної коми - що відомо
Джерело:  online.ua

Зірка футбольного клубу "Аякс" Абдельхакім Нурі напередодні прийшов до тями. Останні 2 роки та 8 місяців він провів у комі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на TalkSport.

Нідерландський спортсмен, якому виповнилося 22 роки, вже реагує на оточення. Він здатний знаходитися поки що лише в інвалідному кріслі.

"Він розуміє, де знаходиться, він повернувся у звичне середовище, він з сім’єю. Абдельхак більше не у комі, він прийшов до тями. Він не встає з ліжка, адже прикутий до нього і все ще сильно залежить від нас", - цитує медіа брата Нурі.

Нагадаємо, роковим матчем для футболіста "Аяксу" стала гра проти "Вердера" 8 липня 2017 року. Він втратив свідомість прямо на полі. Лікарі діагностували у спортсмена серцевий напад.

Як повідомляв ONLINE.UA, восени 2019 року французькі лікарі підтвердили, що семиразовий ч емпіон світу з автогонок "Формула 1" Міхаель Шумахер знаходиться у свідомості після тривалого перебування у медикаментозній комі. Неназваний фахівець клініки імені Жоржа Помпіду запевнив, що Шумахер дійсно перебуває в цьому госпіталі.

Шумахер отримав травму під час катання на лижах 2013 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?