Відомий голлівудський актор покінчив життя самогубством
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий голлівудський актор покінчив життя самогубством

Відомий голлівудський актор покінчив життя самогубством
Джерело:  Daily Mail

Актор, відомий українським глядачам за фільмами «Термінатор 4» та «Тор», покінчив життя самогубством. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail, 42-річний Айзек Кеппі (Isaac Kappy) зістрибнув вчора з автомобільного мосту поблизу міста Беллемонт, штат Аризона.

Перед своєю смертю Кеппі написав звернення в Інстаграм, у якому назвав себе «поганою людиною», яка зловживала алкоголем та торгувала наркотиками. Також він просив пробачення у тих, кого раніше образив.

Серед ЗМІ та громадськості Айзек Кеппі був відомий кількома скандалами. У минулому році в одному з нічних клубів Лос-Анджелеса він несподівано напав та почав душити модель Періс Джексон – доньку співака Майкла Джексона. Також резонанс спричинив випадок, коли Кеппі публічно звинуватив у педофілії актора Сета Гріна, виконавця однієї з головних ролей у фільмі «Остін Паверс».

За словами представника поліцейського департаменту штату Аризона, свідками самогубства стали кілька місцевих жителів, які намагалися фізично перешкодити стрибку актора з естакади, але не змогли його втримати. Медики стверджують, що Кеппі помер не внаслідок падіння, а в результаті того, що на нього наїхав пікап, який проїжджав в той час під автомобільним мостом.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, кого обрали на головну роль у новому серіалі за мотивами «Гри престолів».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?