Відомий гуморист назвав українського коміка, смішнішого за Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий гуморист назвав українського коміка, смішнішого за Зеленського

Відомий гуморист назвав українського коміка, смішнішого за Зеленського

Новий радник мера Києва і колишній гравець у КВН Максим Бахматов запевняє, що український лідер Володимир Зеленський колись був "крутим" коміком, але останнім часом його обійшов Майкл Щур, повідомляє ONLINE.UA з посиалнням на "Українську правду".

"Так, він був крутим (коміком). Але зараз я вважаю, що №1 - Майкл Щур".

За словами Бахматова, Зеленський був "крутим" актором, який правильно вчинив, що пішов у політику.

"Він досяг в Україні всього – по кінозйомках, рекламі, зборам, популярності. Куди далі? В Рашку не можна, в Європі ти нікому не потрібен. У нього був психологічний тиск. Тобі сорок років – що далі? Ти уже красень по прізвищу "найкращий". Що далі?", - пояснив комік.

Бахматов також звернув увагу на те, що стиль управління Зеленського країною такий самий, як у "Кварталі" – він сам ухвалює рішення, часто за відчуттями. Він покладається на свій досвід, на "чуйку" і на людей, які поруч з ним.

Як повідомляв ONLINE.UA, радник міського голови столиці Максим Бахматов заявив, що Кличко і його команда не ведуть жодної "війни" з Офісом Президента. Між мером Києва і Андрієм Богданом, найімовірніше, просто існують якісь недомовки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?