Відомий клуб продовжив контракт з Моурінью
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий клуб продовжив контракт з Моурінью

Відомий клуб продовжив контракт з Моурінью
Джерело:  online.ua

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" продовжив контракт з головним тренером команди Жозе Моурінью.

Про це повідомляється на офіційному сайті "червоних дияволів", інформує ONLINE.UA.

Нова угода з 54-річним фахівцем розрахована до 2020 року. Згідно з умовами нового контракту, після його закінчення боку можуть продовжити його ще на один рік.

Читайте також: ФФУ довічно дискваліфікувала ряд футболістів за гру в "збірної ДНР"

"Для мене гордість і честь очолювати" МанЮ ". Хочу подякувати керівництву і Еда Вудворда за визнання моєї важкої роботи і відданості справі. Ми створюємо умови для блискучого і успішного майбутнього", - сказав тренер.

Моурінью очолив МЮ в 2016 році, уклавши трирічний контракт. Під його керівництвом команда виграла Лігу Європи, Кубок англійської ліги і Суперкубок Англії. Раніше фахівець тренував "Порту", "Челсі", "Інтер" і "Реал".

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна проводить переговори з федераціями футболу і фанатськими організаціями про можливість бойкоту Чемпіонату світу з футболу в 2018 році в Росії або проведенні протестів в рамках цього заходу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?