Відомий кримнашист "прозрів" і лає Путіна: соцмережі сміються
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий кримнашист "прозрів" і лає Путіна: соцмережі сміються

Відомий кримнашист "прозрів" і лає Путіна: соцмережі сміються
Джерело:  online.ua

Кримський блогер Олександр Горний, який активно підтримував президента РФ Володимира Путіна і окупацію півострова Росією, розповів про своє розчарування і виступив з різкою критикою Кремля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог Горного на «Ехо Москви».


«У той час, коли Росія вирішує свої геополітичні проблеми і збільшує витрати на ВПК, російські пенсіонери живуть в своїй реальності. Моїй мамі 73 роки і її, напевне, можна назвати типовою московської пенсіонеркою. Колишній інженер, що підняла двох дітей, вона живе в скромній квартирі на околиці Москви», - розповів він.
За словами блогера, пенсія його матері становить 13200 рублів (близько 3,5 тисячі гривень), плюс ще 2000 рублів становить субсидія. У той же час, щомісяця на комунальні платежі йде близько 4,5 тисяч рублів.


«Приїхавши в черговий раз додому з Криму, у мене з мамою зав'язалася бесіда про те, що вона думає про поточний момент. Під час нашої з мамою розмови, я записав її думки про те, що вона думає щодо того, що відбувається в країні, і для мене це було цікавіше, і інформативніше, ніж словоблуддя наших політиків і чиновників», - зізнався Горний.
Також він навів кілька виразів своєї матері.


- Ненавиджу цей час, він злочинний, ех Путін, в собачий час живемо ...;
- Час негідників, мерзотників і цієї «Єдиної Росії»;
- Куди не плюнь, всюди платити треба, всюди гроші деруть, а звідки їх пенсіонерам брати?
- А на чиновників і депутатів подивися, морди які пещені, на зарплату?
- Були раніше на Русі трудові династії, а зараз династії чиновників і злодюг;
- А телевізор дивитися неможливо, війна, злидні, біда і вічно сперечаються;
- Ми за Асада, білі, червоні, наші не наші, ця Алеппо вже набридла, кожен день Алеппо. Прокидаємося і щоранку Сирія, де вона? Як би не прийшли вони тепер в Росію.


«Ось такі народні думки я записав у розмовах зі своєю мамою. Вона не голосувала за «Єдину Росію», як і багато пенсіонерів в Москві, які вміють думати і розуміють завдяки кому у нас проблеми. Далі, за її словами буде тільки гірше, в чому я з нею абсолютно згоден », - додав блогер.
Також він підкреслив, що вірить прогнозам своєї матері - «вона рідко помиляється».
"На моє запитання, що робити треба, вона сказала - «треба міняти цю злочинну владу і думати про людину, а не про Сирію», - резюмував Горний.


Тим часом, в соціальних мережах відреагували на це повідомлення блогера, яро виступав за окупацію Криму.


Так, відомий політолог, блогер і публіцист Станіслав Белковський написал в своєму Facebook: «Нагадаю, Олександр Горний - переконаний та активний кримнашист. Дякую за,...».
Natalije Novakovska: «Зате "Кримнаш", сам же ратував і біснувався щодо "приєднання...".
Igor Petrikej: «Весь цимес у тому, що корінний кримнашист виявився москвичем!))) І звісно, з гнильцею - старуху мати підвів під статтю...».
Anna Kulashko: «Мама мудріша сина».
Татьяна Чернова: «Не тільки кримнашист, а ще й говносин,((( а чого б мамі пилосос не купити? Та й квартплату мамину міг би взяти на себе покидьок Горний:(».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Олександр Горний розповів про своє розчарування від приходу Росії у Крим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?