Відомий манекенник Zombie Boy покінчив життя самогубством
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий манекенник Zombie Boy покінчив життя самогубством

Відомий манекенник Zombie Boy покінчив життя самогубством
Джерело:  online.ua

Відомий канадський актор та манекенник Рік Дженест, більш відомий як Zombie Boy, наклав на себе руки, за попередніми даними, 1 серпня у Монреалі, передає ONLINE.UA з посиланням на Radio-Canada.

Славу чоловіку принесли не тільки моторошні татуювання, але й постійна участь в кліпах зірок й регулярні зйомки в кіно.

"Рік Дженест отримав свою першу роль у 2009 році в фільмі Шелдона Вілсона "Carny". Згодом його фільмографія поповнилась такими стрічками як "Aquario", "47 Ronin", "Poison Love", "In Faustian Fashion", "Love at Last Sight", "En Passant", "Illustrated Man" та "Silent Witness", - сказано в повідомленні.

Манекенник став знаменитим у 2011 році після зйомок в кліпі американської співачки Леді Гаги Born This Way. Вона прокоментувала те, що трапилося в Twitter.

"Самогубство Ріка Дженест більш ніж спустошливе. Нам потрібно більше працювати, щоб змінити культуру і вивести психічне здоров'я на перший план. Якщо тобі погано - відразу ж подзвони другу або сім'ї",- зазначила співачка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що культовий шведський діджей Avicii, якого знайшли мертвим 20 квітня, покінчив життя самогубством.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?