Відомий оперний співак Пласідо Домінго заразився коронавірусом
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий оперний співак Пласідо Домінго заразився коронавірусом

Відомий оперний співак Пласідо Домінго заразився коронавірусом
Джерело:  online.ua

Іспанський оперний співак Пласідо Домінго заразився коронавірусом. У неділю, 22 березня, він повідомив в соцмережі, що його тест на COVID-19 показав позитивний результат. 79-річний виконавець повідомив, що із симптомів у нього зараз спостерігаються лихоманка і кашель, передає ONLINE.UA.

"Я вважаю своїм моральним обов'язком оголосити вам, що у мене позитивний результат тесту на коронавірус COVID 19. Моя сім'я і я знаходимося в самоізоляції до тих пір, поки це вважається необхідним з медичної точки зору", - повідомив Пласідо Домінго.

За словами оперного співака, на даний момент всі члени його сім'ї відчувають себе добре, але не дивлячись на це самоізолювались. Артист закликав прихильників дотримуватися всіх рекомендацій по профілактиці коронавіруса: часто мити руки, дотримуватися соціальної дистанції і по можливості залишатися вдома.

Пласідо Домінго - один з найбільш відомих тенорів в світі. Він виступає на оперній сцені протягом 50 років. За цей час Домінго виконав більше 140 провідних оперних партій. Співак є володарем 14 премій "Греммі", в тому числі за записи до постановок "Аїда" і "Травіата" Джузеппе Верді, "Кармен" Жоржа Бізе та "Лоенгрін" Ріхарда Вагнера.

Нагадаємо, в Іспанії, де живе Пласідо Домінго, на 22 березня підтверджено 28603 випадків зараження коронавірусом, понад три тисячі з яких зафіксовані за сьогоднішній день. Від інфекції в цій країні померли 1756 людей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що легендарний голлівудський актор Том Хенкс і його дружина Ріта Вілсон заразилися коронавірусом. У госпіталі медикам вдалося швидко вилікувати зіркову пару - подружжя перевели на домашній карантин, вони відчувають себе набагато краще.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?