Відомий політик наразився на смертельну небезпеку через Путіна - що сталося
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий політик наразився на смертельну небезпеку через Путіна - що сталося

Відомий політик наразився на смертельну небезпеку через Путіна - що сталося
Джерело:  online.ua

Хоча масштабний військовий парад у Москві відгримів ще 24 червня - про його реальні наслідки люди почали дізнаватися лише зараз. Так, 26 червня офіційно стало відомо, що президент Молдови Ігор Додон неочікувано ухвалив рішення самоізолюватися - наразі політик запевняє свій народ та міжнародну спільноту, що він не захворів коронавірусом, однак тоді не зовсім зрозуміло, для чого йому самоізоляція. Люди припускають, що Додон навмисно приховує правду. Однак це не всі сумні новини, які сколихнули світ після путінського параду - 27 червня міністр оборони Сербії Александар Вулін, який також відгукнувся на запрошення Путіна та був на параді, зізнався, що заразився коронавірусом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телерадіокомпанію РТС.

"Вулін на цьому тижні брав участь в святкуванні Перемоги в Другій світовій війні на Красній Площі в Москві. В той же час у міністерстві оборони Сербії стверджують, що Вулін був протестований після того, як один з держсекретарів був госпіталізований після позитивного тесту на коронавірус. У міністерстві кажуть, що міністр оборони почуває себе добре, і оскільки не має ніяких симптомів хвороби COVID-19 перебуває в самоізоляції", - йдеться в повідомленні видання.

Варто звернути увагу на те, що Вулін продовжує виконувати обов'язки міністра оборони, дотримуючись усіх рекомендацій під час самоізоляції.

"Міністр оборони Олександр Вулін знову закликає всіх громадян дотримуватися заходів, вжитих республіканським кризовим штабом і урядом Сербії для запобігання поширенню і подолання вірусної інфекції COVID-19 ", - зазначається в заяві його відомства.

В мережі вже активно коментують цю новину.

"І що? Парад був того вартий?; людина заразилася коронавірусом лише тому, що комось хотілося потішити своє его; я зовсім не здивована - знала, що все так буде; а уявіть, скільки людей на параді заразилися! Путіну і своїх не жаль; вчора Додон, сьогодні Вулін, а завтра Путін? чи хтось інший?; і ці люди керують величезними країнами...просто соромно", - реагують на новину користувачі мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент РФ  Володимир Путін скандально осоромився  на параді перемоги в Москві, який відгримів 24 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?