Відомий політик назвав Меркель "кульгавою качкою"
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомий політик назвав Меркель "кульгавою качкою"

Відомий політик назвав Меркель "кульгавою качкою"
Джерело:  online.ua

Європейський комісар з питань бюджету та відомий член партії Ангели Меркель Гюнтер Еттігер заявив, що вплив німецької канцлерки на діяльність її політичної сили суттєво зменшився. Окрім того, він назвав політикиню "кульгавою качкою".

Про це він розповів у інтерв’ю Politico, передає ONLINE.UA.

"Це нормально, вона "кульгава качка", - сказав Еттінгер, маючи на увазі що Меркель зараз – фігура, термін повноважень якої завершується, тому від неї все менше щось залежить.

Також політик додав, що витіснення близького соратника Фолькера Каудера з посади голови фракції Меркель в Бундестазі послабило канцлера, проте "ера Меркель ще не завершилась".

Еттінгер наголосив, що очікує не переобрання Меркель лідером Християнсько-демократичного союзу ще на два роки у грудні. Він також передбачає, що Меркель відбуде повний термін на посту канцлера – останній для неї.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що багато країн колишнього СРСР на сьогоднішній день змушені відновлювати свою територіальну цілісність через Росію,  яка розпалила конфлікти в Україні, Вірменії, Молдавії, Грузії та Азербайджані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?