Відомий політик подав у відставку через скандал з вбивством дітей
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий політик подав у відставку через скандал з вбивством дітей

Відомий політик подав у відставку через скандал з вбивством дітей
Джерело:  online.ua

Відомий політик, очільник МВС Румунія Ніколає Мога подав у відставку через скандал щодо вбивства дівчат-підлітків. Чиновник стверджує, що протягом шести днів, які він очолював міністерство, було зроблене все можливе для виявлення винних у справі про вбивства дівчат, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

"Я вірю чесним і професійним людям в міністерстві, що вони зможуть завершити роботу, яку ми почали разом. Ми повинні забезпечити, щоб такі події більше не повторилися в майбутньому", – зазначив він.

Варто зазначити, що міністр був призначений на посаду 24 липня – у день викрадення 15-річної Александри Мецешану.

"Я прийняв це рішення, щоб зберегти престиж відомства після поганої роботи окремих його працівників, які були звільнені або покарані", — сказав Мога.

Нагадаємо, у день призначення в містечку Каракал жорстоко вбили 15-річну Александру. Дитина декілька разів телефонувала до поліції, щоб повідомити своє місцезнаходження. Однак поліцейськи проігнорували прохання дитини про допомогу. Пошуку розпочали лише наступного дня після зникнення. Та знайшли лише її останки. А окрім них, у будинку злочинця виявили ще тіло 18-річного хлопця. А згодом і ще дівчинки - підлітка, яка зникла раніше. У скоєному зізнався 64-річний чоловік, який її підвозив.

Після цих подій у Бухаресті люди вийшли на протест під будівлю тамтешнього МВС - вимагали відставки міністра внутрішніх справ і домоглися свого.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий актор Ештон Кутчер дав покази в суді м. Лос-Анджелес по справі вбивства молодої жінки, яке сталося 18 років тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?