Відомий політик виступив проти членства України в НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий політик виступив проти членства України в НАТО

Відомий політик виступив проти членства України в НАТО
Джерело:  online.ua

Очільник соціалістичної партії "Нескорена Франція" Жан-Люк Меланшон виступив проти членства України та Грузії в НАТО і закликав припинити "антиросійську істерію" в Європі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Le Figaro.

Зазначається, що одіозний політик виступив із промовою в Марселі в рамках передвиборчої кампанії до Європарламенту. Саме в цьому місті його обрали євродепутатом поточного скликання.

"У ваших інтересах мати членів парламенту, які не братимуть участі в антиросійській і пронатовській істерії, що вирує в Європарламенті", - сказав він, назвавши можливий вступ Грузії в Альянс "грубою і дурною провокацією".

 Також політик виступив проти вступу України в НАТО, який "віддасть нас у руки безвідповідальності", тому що Альянс є "військовою коаліцією, якою ми не керуємо". Він додав, що європейці "не мають ніякого інтересу до продовження напруженості" з Росією.

"Для мене честь, коли мене порівнюють з агентом росіян, тому що я хочу миру", - сказав він, відповідаючи на закиди опонентів про його прихильність до РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно генеральний секретар НАТО Єнс  Столтенберг провів телефонну розмову з новообраним президентом України Володимиром Зеленським  і запросив його відвідати штаб Альянсу в найближчому майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?