Відомий противник Путіна кинув йому відкритий виклик: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий противник Путіна кинув йому відкритий виклик: з'явилося відео

Відомий противник Путіна кинув йому відкритий виклик: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий російський опозиціонер і засновник Фонду боротьби з корупцією Олексій Навальний заявив, що візьме участь у виборах президента Росії в 2018 році.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеозвернення, опубліковане на Youtube-каналі російського опозиціонера.
Навальний розповів, що довго розмірковував над тим, чи варто йому брати участь в президентських виборах. За його словами, роздуми були не про те, як складно в сучасній Росії вести кампанію проти чинного глави РФ Володимира Путіна, а про те, чи буде це корисно для країни.

Читайте також: Пу тін зібрався правити Росією вічно - соратник Навального назвав причину
"Я віддаю собі звіт в тому, як складно буде протистояти чинній владі з її фальсифікаціями і пропагандистською машиною. Я дуже добре розумію, що навіть стати кандидатом мені буде непросто", - заявив Навальний.
Він додав, що йде на вибори з програмою про те, як зробити Росію "справедливою ​​і сучасною, приборкати корупцію і перетворити багатство Росії на достаток кожної родини".


У мережі відреагували на заяву Навального.




Як повідомляв ONLINE.UA, в Росії скасували вирок Олексію Навальному у справі про розтрату майна компанії "Кировлес" і відправили матеріали на повторний розгляд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?