Відомий російський актор вибачився за витівки на дорогах: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий російський актор вибачився за витівки на дорогах: з'явилося відео

Відомий російський актор вибачився за витівки на дорогах: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російський актор Валерій Ніколаєв, відомий за серіалом "День народження Буржуя", опублікував відеозвернення, в якому попросив вибачення за свої вчинки на дорогах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал актора.
У своєму відеозверненні Ніколаєв посилається на безсоння і нервове перенапруження, в зв'язку з яким він переплутав життя екранних героїв з реальністю.
"У моїй свідомості, мабуть, переплуталися життя героїв на екрані і реальне життя. І з роллю нормальної людини я не справився", - сказав актор.
"Розумію, що поводився недозволено, особливо стосовно співробітників поліції", - додав Ніколаєв.
Також Валерій зазначив, що зараз проходить курс психологічної реабілітації.
"Зараз фахівці допомагають мені повернути психологічне і емоційне здоров'я", - сказав актор.


Нагадаємо, в кінці лютого Валерій Ніколаєв став учасником серії гучних дорожніх інцидентів. В одному випадку під колесами його машини виявилася жінка. В іншому Ніколаєв протаранив кілька припаркованих авто. У травні артиста позбавили водійських прав на рік.
Як повідомлялося на ONLINE.UA, Валерій Ніколаєв, який відбуває адміністративний арешт в СІЗО в Москві, поскаржився правозахисникам на одноманітність тюремного раціону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?