Відомий російський блогер знайшов привід похвалити Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий російський блогер знайшов привід похвалити Україну

Відомий російський блогер знайшов привід похвалити Україну
Джерело:  online.ua

Відомий російський блогер Рустем Адагамов висловив захоплення  логотипом пісенного конкурсу Євробачення-2017, який буде проведений в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.


Читайте також: Парад планет або ковбаса? У мережі ізгаляються над логотипом Євробачення-2017


"Українці c англійцями зробили відмінну айдентику для Євробачення в Києві. Просто чудову, навіть так", - написав Адагамов.



У мережі обговорили логотип конкурсу в 2017 році. Так, користувач Ismailbek Bekkuzhin написав: "Ну велич ж не тисне, можуть дозволити розслабитися)".



Відзначимо, що деякі з користувачів іронічно порівняли логотип Євробачення-2017 року з секс-іграшками, у відповідь на що в мережі згадали Зигмунда Фрейда і статистику росіян, що вважають за краще нетрадиційну порнографію.




Як повідомляв ONLINE.UA,  автори логотипу Євробачення-2017 - компанії Banda і Republique представили відеоролик, в якому показана детальна демонстрація символу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?