Відомий російський комік знову висміяв образливих комуністів: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий російський комік знову висміяв образливих комуністів: з'явилося відео

Відомий російський комік знову висміяв образливих комуністів: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий телеведучий і комік Іван Ургант в понеділок, 14 березня, під час своєї програми "Вечірній Ургант" своєрідно вибачився за жарт про відреставрований пам'ятник Леніну, що прозвучав у ефірі раніше.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське інтернет-видання Tjournal.
"Друзі, вчора була Прощена неділя - один з трьох найбільш шанованих свят членами партії Комуністи Росії. Там Першотравень, День медичного працівника, природно, і Прощена неділя. І ми з Дмитром хочемо попросити вибачення у партії Комуністи Росії. Шановна партія Комуністи Росії! Вибачте нас! Заради Бога!" - з незворушним обличчям сказав Іван Ургант в ефірі шоу.
"Тепер спеціально для вас на початку програми ми будемо ставити титр: "Увага! Програма може містити спотворені зображення вождів". Якщо ви бачите на початку нашої передачі такий титр, все - перемикайтеся на "Дом-2", - не втомлюється іронізувати він.


Відео: Сьогодні Online
Нагадаємо, Ургант пожартував про радянського вождя Володимира Леніна, через що члени КПРФ написали лист народній артистці РРФСР Ніні Ургант з вимогою оголосити бойкот своєму онукові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?