Відомий російський продюсер хоче бойкотувати Євробачення в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий російський продюсер хоче бойкотувати Євробачення в Україні

Відомий російський продюсер хоче бойкотувати Євробачення в Україні
Джерело:  online.ua

Російський продюсер Йосип Пригожин запропонував оголосити бойкот музичному пісенному конкурсу « Євробачення-2017 », який має відбутися в Києві в Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російське агентство НСН.


«Треба послати їх! Росія повинна оголосити бойкот "Євробаченню"! У нас 140 мільйонів аудиторії! Якщо вони позбудуться трансляції величезної держави, вони позбудуться грошей. Треба створити ситуацію, при якій вони за нами бігати будуть», - заявив Пригожин.


Раніше спікер Служби безпеки України Олена Гітлянська заявила, що ряду російських артистів буде заборонений в'їзд в Україну під час проведення «Євробачення-2017», серед яких сам Пригожин, співаки Йосип Кобзон, Валерія і ще близько 140 осіб.


Читайте також:  Євробачення-2017: Україну закликали пустити артистів з Росії


Своєю заявою Пригожин емоційно відреагував на повідомлення СБУ.


Він також додав, що, на його думку, журналісти приділяють багато уваги «Євробаченню», тоді як російський конкурс «Нова хвиля» набагато цікавіший.


Нагадаємо, «Євробачення-2017» пройде в Києві, півфінали конкурсу відбудуться 9 і 11 травня, фінал запланований на 13 травня 2017 року.


Як повідомляв ONLINE.UA,  8 грудня стало відомо, що Європейський мовний союз (ЕВС) не звертався до України з вимогою про те, щоб на час проведення в Києві музичного конкурсу Євробачення-2017 було скасовано дію "чорного списку" російських артистів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?