Відомий російський журналіст зізнався, як йому соромно за свою країну
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий російський журналіст зізнався, як йому соромно за свою країну

Відомий російський журналіст зізнався, як йому соромно за свою країну
Джерело:  online.ua

Відомий російський журналіст Антон Красовський заявив, що йому соромно за приводу нахабного поводження Росії навколо  ситуації зі збитим на Донбасі в 2014 році з російського «Бука» Boeing 777 рейсу МН17.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір з Красовським на «Ехо Москви».


«Я не є ні прокурором, ні суддею ... Я не хочу звинувачувати країну, в якій я живу, в якій я народився ... Тому я вже точно не буду ні в чому звинувачувати Росію і припускаю, що це повинні робити, якщо хочуть її звинувачувати, якісь люди, які вважають Росію винною, і які від Росії постраждали», - заявив Красовський.


«Мені здається, що є в світі багато людей, які зараз постраждали від країни, в якій ми живемо. Це мільйони українців, які, так чи інакше, позбулися землі, на якій вони жили, і яку вважали своєю, і в результаті дій Росії змушені були переїхати ... Це і татари, і люди, які летіли в цьому малайзійському «Боїнгу», - продовжив російський журналіст.


«У мене немає ніяких сумнівів, що він був збитий російським «буком», як немає сумнівів ні у кого з людей, які хоч трохи вчитувались в доповідь міжнародної слідчої групи. Людей, які постраждали від нинішньої Росії, дуже багато. І я не хочу, ще раз повторюю, бути обвинуватцем, але мені хотілося б, щоб все-таки люди, які живуть в нашій країні і в моїй країні, все-таки деякий почуття сорому, коли все це закінчиться, відчували», - заявив Красовський.


«І я дуже сподіваюся, що люди, які зараз сміються над самим словом «сором», вони, коли все скінчиться, все-таки цей сором відчувати будуть. Тому що я цих людей знаю і знаю, що це цілком собі, насправді, симпатичні люди», - сказав російський журналіст.


«Мені, звичайно соромно за «Боїнг». Мені, звичайно, соромно навіть не за те, що ми заперечуємо цей сам факт, а за те, що ми так нахабно себе ведемо в цій ситуації - в ситуації, коли є не абстрактні якісь жертви, не мільйони (ось, як я сказав, мільйони українців, це ж така абстрактна фігура мови, «мільйони українців», перед ними можна і не вибачатися, перед мільйонами українців) але ось перед цими 270-ю сім'ями, які постраждали від конкретної ракети, зробленої тут, і відвезеної сюди ж" , - продовжив Красовський.


«Соромно повинно бути, повинно бути гірко, і ця вина повинна бути нами визнана, і компенсація повинна бути заплачена», - вважає російський журналіст.


Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше російський письменник на смішному прикладі показав, як люди президента РФ Володимира Путіна брешуть про катастрофу Boeing MH17 на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?