Відомий співак намагається потрапити в Україну після концертів у Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Відомий співак намагається потрапити в Україну після концертів у Криму

Відомий співак намагається потрапити в Україну після концертів у Криму

У Житомирі планують концерт співака Кевіна Маккоя (екс-Bad Boys Blue), який раніше давав концерти в окупованому Криму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на афішу Драматичного театру імені Івана Кочерги та "Українську правду".

За відкритими даними, ціна квитків на виступ коливається від 300 до 1500 гривень. Дата концерту - 10 березня, його рекламують як святковий захід.

Маккой працював у складі Bad Boys Blue близько п'яти років — з 1998 до 2003. Утім, його концерти подаються ледь не як виступ самого гурту. На афішах ім'я співака навіть менше за розмірами, ніж назва відомого бенду, в якому той колись був.

Наразі ім'я Маккоя — у базі сайту "Миротворець". Його звинуватили у кількох виступах на території анексованого Криму.

"Миротворець" також відзначає тенденцію промоутерів видати одного співака за весь колектив Bad Boys Blue.

У ДПСУ пояснили, що перевірять усю інформацію про співака, який намагатиметься потрапити в Україну. За словами представника відомства Андрія Демченка, іноземець вже на контролі.

"В нас є попередня інформація, що він міг незаконно відвідувати окупований Крим. Тож у разі його появи на державному кордоні, інформація буде перевірена більш детально і йому може бути відмовлено у перетині кордону та проставлено заборону в'їзду в нашу країну", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, у січні прикордонна служба не дала перетнути кордон групі російських артистів, які намагалися виступити у Запоріжжі. Раніше вони гастролювали в окупованому Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?