Відомий спортсмен покінчив життя самогубством
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий спортсмен покінчив життя самогубством

Відомий спортсмен покінчив життя самогубством
Джерело:  YouTube

Відомий спортсмен, чемпіон світу в складі збірної Чехії з хокею Адам Свобода у віці 41 року покінчив життя самогубством, передає ONLINE.UA з посиланням на Twitter-акаунт національної команди.

Зазначається, що представники правоохоронних органів відкинули версію, що в смерті міг бути винен стороння людина.

Варто зазначити, що за збірну Чехії Свобода виступав з 2001-го по 2008 роки. У 2005 році в складі національної команди він став переможцем чемпіонату світу, а через рік виграв срібні медалі.

Окрім того, Свобода відомий своїми виступами за російські клуби. Він провів сезон-2005/2006 в складі "Лади", сезон-2008/2009 – в омському "Авангарді". Хокеїст завершив кар'єру після сезону 2016/17, який він провів у казахстанському "Бейбарисі".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що всесвітньо відомий англійський виконавець, вокаліст гурту The Prodigy Кіт Флінт вчинив самогубство після розлучення зі своєю коханою дружиною. Про це повідомили представники колективу в соціальній мережі Instagram. Зазначається, що артиста знайшли мертвим у його будинку в графстві Ессекс, Великобританія, 4 березня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?