Відомий телеведучий показав нову молоду кохану: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий телеведучий показав нову молоду кохану: опубліковані фото

Відомий телеведучий показав нову молоду кохану: опубліковані фото
Джерело:  Instagram

Відомий український шоумен, теле- і радіоведучий, актор театру і телебачення Андрій Джеджула показав нову пасію.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телезірки.
Як відомо, зовсім недавно 36-річний Андрій розірвав відносини з 24-річною фотомоделлю і актрисою Інною Крамаренко і вже встиг закрутити новий роман.
Нову кохану Джеджула показав у своєму фотоблозі, опублікувавши відповідне фото.

Читайте також: Укра їнська зірка закликала не повторювати помилок Джолі і Пітта: опубліковано фото
На знімку Андрій позує, обіймаючись з молодою дівчиною на тлі новорічної ялинки.
"Дорогі друзі, ми з коханою вітаємо вас з Новим Роком! Рік був огидний, втратив маму, трохи сам житті не позбувся, але знайшов дорогу людину і повернувся в лоно своїх друзів і сім'ї! Це давно втрачене почуття - НР в колі великої родини, будинок, камін, караоке, салют, олів'є і танці))) спасибі мамуля за те, що виховала мене таким і наполягла на тому, щоб я не нові тачки купував, а побудував цей будинок для тебе! Ось тільки шкода тебе вже в ньому немає "фізично!"", - підписав фото шоумен.


Також Джеджула поспішив повідомити, що вони з коханою вирушили відпочивати, опублікувавши фото, на якому пара позує в однакових костюмах.


Нагадаємо, що Андрій Джеджула та Інна Крамаренко почали зустрічатися в 2012 році. Розлучилася пара в листопаді 2016 року.
До цього шоумен два роки жив у цивільному шлюбі з екс-"ВІА Грою" Сантою Дімопулос. 29 жовтня 2008 співачка народила йому сина Даніеля.
Як повідомляв ONLINE.UA, недавно Джеджула потрапив на операційний стіл. Про свою екстрену госпіталізацію повідомив він сам в своєму особистому мікроблозі, опублікувавши фото з лікарні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?