Відомий телеведучий Тимур Мірошниченко став батьком вдруге: зворушливе фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий телеведучий Тимур Мірошниченко став батьком вдруге: зворушливе фото

Відомий телеведучий Тимур Мірошниченко став батьком вдруге: зворушливе фото
Джерело:  online.ua

Відомий український телеведучий Тимур Мірошниченко став батьком вдруге. 19 січня 2020 року в нього народився син, якого назвали Марк. Щасливий батько поділився цією чудовою новиною з шанувальниками в соцмережі - він опублікував зворушливе фото з сином, яке привело в захват українців, повідомляє ONLINE.UA.

У підписі до знімка Тимур повідомив, що його спадкоємець з'явився на світло о 12:25 в неділю, 19 січня. Богатир народився з вагою 3740 г і зростом 55 см.

"День, якого ми так чекали! 19 січня 2020 року, 12:25. Мірошниченко Марко Тімуровіч", - написав у пості провідний, не приховуючи свого щастя.

Українці щиро привітали телеведучого з радісною подією в його родині. Вони побажали здоров'я і щастя малюкові і його батькам. Вони відзначили, що син Мірошниченко вибрав для появи особливо світлий день - Водохреща, побажавши хлопчикові, щоб в його житті були всі дні як свято.

Відомо, що син Тимура Мірошниченка народився у приватній клініці в Києві, де народжували своїх дітей багато представників українського шоу-бізнесу, в числі яких Джамала, Лілія Ребрик, Наталка Карпа, Світлана Тарабарова та інші.

Нагадаємо, Тимур Мірошниченко та його дружина Інна вже виховують 1,5-однорічну дочку Мію. Вона народилася влітку 2018 року, через кілька місяців після весілля батьків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Тимур Мірошниченко, який був ведучим "Євробачення-2017" може потрапити в Книгу рекордів Гіннеса, оскільки коментує Євробачення вже 12 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?