Відомий телеведучий вперше з'явився на публіці зі своєю дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомий телеведучий вперше з'явився на публіці зі своєю дружиною

Відомий телеведучий вперше з'явився на публіці зі своєю дружиною
Джерело:  online.ua

Відомий шоумен і телеведучий на червоній доріжці премії «Viva. Найкрасивіші» сяяв у компанії коханої дружини Ірини.

Артем Гагарін неодноразово в численних інтерв'ю говорив про дружину і дітей, але ні разу не з'являвся з нею на світських заходах. Громадськість лише будувала здогади, так як відомо, що дружина Артема разом з ним працює в його ж івент-агентстві GB Event by Kvartal 95, а тому майже завжди поруч з чоловіком і в побуті, і в роботі. За словами Артема, Ірина не любить публічність, хоч і давала раніше згоду на публікацію спільних сімейних фото в друкованих виданнях.

Читайте також: Viva! Найкрасивіші-2018: названі переможці престижної премії

Для Ірини Михайличенко вихід на червону доріжку став дебютом, а Артем Гагарін в черговий раз підтвердив свій статус одного з найстильніших телеведучих, вибравши для виходу в світ костюм від Андре Тана.

Варто відзначити, Артем Гагарін і Ірина Михайличенко в цьому році святкуватимуть десять років у шлюбі, але спільна робота в івент-агентстві їм тільки на користь, адже вона з кожним днем все більше зближує закоханих. Зі своєю майбутньою дружиною Артем познайомився в Кривому Розі. Разом з Іриною успішний ведучий Артем Гагарін виховує двох дітей - сина Митю і дочку Поліну.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Києві одружився відомий український шоумен Тимур Мірошніченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?