Відомий український мандрівник розповів, як ледь не замерз на смерть у Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий український мандрівник розповів, як ледь не замерз на смерть у Росії

Відомий український мандрівник розповів, як ледь не замерз на смерть у Росії
Джерело:  online.ua

Український журналіст і відомий мандрівник Богдан Логвиненко розповів, як ледь не замерз на смерть у Росії на Уралі.


Про це  Логвиненко розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.


Відповідаючи на прохання прокоментувати свою поїздку автостопом на Урал, про що Логвиненко писав в соцмережах, мандрівник сказав: «Я там взагалі мало не вмер. Це була ситуація, коли вже згадував все, що зі мною сталося в житті, думав, прощайте, рідні та близькі!»


«Було десь мінус п'ятнадцять, я був в легкій курточці. Я одягнув все, що було: два светри, кілька футболок, намотав одну футболку на голову, і так йшов», - розповів Логвиненко.


«Ніч, падав сніг, абсолютно порожня дорога, це за Єкатеринбургом, між Уралом і Сибіром. Розумію: якщо зупинюся - це кінець. Порожня траса, в одну сторону ніхто не їде, все заметено, ніхто мене не побачить. Але мене підібрали, і це був найцікавіший персонаж тієї подорожі», - згадує мандрівник.


Читайте також:  Статистика з подорожами в Україні страшна, але у нас є чим зруйнувати стереотипи - Богдан Логвиненко


«Лікар з Пермі, ми доїхали до Пермі, і він мені ще дві години показував місто - з п'яти до семи ранку», - продовжив Логвиненко.


За його словами, це була цікава екскурсія.


«Але найцікавіше - він не усвідомлював, що врятував мені життя. І кілька разів були такі ситуації, коли я потім розумів: мені потрібно було йти по холоду, потрапляти в якісь жорсткі історії, щоб зустріти таких цікавих людей», - додав мандрівник.



Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: За часів Януковича доводилося виступати в стриптиз-барі - Богдан Логвиненко

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?