Відомий журналіст викликав гнів у мережі постом про "людину майбутнього" Моторолу
Категорія
Події
Дата публікації

Відомий журналіст викликав гнів у мережі постом про "людину майбутнього" Моторолу

Відомий журналіст викликав гнів у мережі постом про "людину майбутнього" Моторолу
Джерело:  salt.zone

Відомий російський журналіст Олег Кашин назвав убитого в Донецьку бойовика Арсенія Павлова (Моторолу) людиною майбутнього, чим викликав лють соцмереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на соцмережі.
"Мені Моторола ніколи не подобався, але, спостерігаючи за фестивалем радості і гумору в українських ЗМІ і соцмережах, думаю, що така людина була адекватною і, може бути, взагалі єдино можливою в цих умовах альтернативою тим уявленням про добро і зло, яке склалося зараз в Україні", - цитує Кашина "Соль".
При цьому журналіст сказав, що Моторола не був терористом, він був простим росіянином, якому війна допомогла змінити своє життя.
"Зрозуміло, він не був терористом, і навряд чи можна назвати його найманцем. Так вийшло, що він був найбільш медійним і знаменитим з росіян, які поїхали воювати в Донбас. Про його довоєнну біографію відомо мало, але мені видається безперечним, що без війни його життя було таке, що війна стала найкращим і найбільш бажаним для нього виходом з цього життя. У цьому сенсі він здається типовим "простим" росіянином", - сказав Кашин.
"Можливо, в Моторолі ми побачили людину майбутнього - чим сумніше Росія, тим більше таких хлопців знаходитимуть вихід у війні, а де це буде - Донбас або, скажімо, Кузбас, значення не має", - додав він.
У мережі обурюються.
"Начебто і давно його по голові пи * дили, а бачите ж - наслідки все не проходять", - написав блогер Микола Воскало.
Farb Ilya: Кашин м * дак. Він і до арматури був не краще.
Юрій Пивовар: Він * бнутий. Навіть найбільш "тонкий" росіянин не зрозуміє українця.
Михайло Шилін: Так вийшло, що бен Ладен був дуже медійним, зрозуміло він не був терористом.






"Ось за цю цитату мене Піонтковський (російський політолог Андрій Піонтковський - ред.) називає путінським ублюдком", - написав сам Кашин в соцмережі.


Як повідомляв ONLINE.UA, ватажок бойовиків ДНР

Олександр Захарченко заявив, що вбивство ватажка банди "Спарта" Арсенія Павлова з позивним Моторола було організовано Службою безпеки України

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?