Відомо, хто може зіграти Маргарет Тетчер в популярному серіалі "Корона"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомо, хто може зіграти Маргарет Тетчер в популярному серіалі "Корона"

Відомо, хто може зіграти Маргарет Тетчер в популярному серіалі "Корона"
Джерело:  online.ua

Відома американська акторка Джилліан Андерсон може зіграти роль прем’єр-міністерки Великої Британії у четвертому сезону популярного серіалу "Корона". Варто зазначити, що поки тривають зйомки третього сезону, передає ONLINE.UA з посиланням  на Express.

Джерела ЗМІ зазначають, що саме 50-річна Джилліан Андерсон може стати найімовірнішою претенденткою на роль Маргарет Тетчер в британській стрічці "Корона".

За попередніми даними, "залізну леді" введуть в сюжет в кінці четвертого сезону серіалу як нового лідера Консервативної партії в 1975 році.

Джилліан Андерсон 

Нагадаємо, Маргарет Тетчер - 71 прем'єр-міністерка Великої Британії (Консервативна партія Великої Британії) у 1979–1990 роках, баронеса з 1992 року. Перша жінка на цій посаді, а також перша жінка, що стала прем'єр-міністеркою європейської держави. Прем'єрство Тетчер стало найтривалішим у XX столітті. Відома як «залізна леді». Втілила в життя ряд консервативних заходів, які стали частиною політики так званого «тетчеризму».

Як повідомляв ONLINE.UA, американський кінорежисер Пітер Берг вирішив зняти документальну стрічку про популярну епатажну співачку Ріанну. Варто зазначити, що над проектом митець працює уже майже 2 роки і планує його представити цієї осені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?