Відомо, що Порошенко буде обговорювати з Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Відомо, що Порошенко буде обговорювати з Меркель

Відомо, що Порошенко буде обговорювати з Меркель
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко планує обговорити з канцлеркою ФРН Ангелою Меркель ситуацію на Донбасі, в окупованому Криму та в акваторії Азовського моря і Керченській протоці.

Про це повідомили у адміністрації глави держави, передає ONLINE.UA.

Як відомо, сторони зустрінуться в українській столиці 1 листопада.

За попередніми даними, в ході зустрічі вони "скоординують подальші спільні кроки з метою забезпечення реалізації Мінських домовленостей та посилення міжнародної коаліції у рамках протидії триваючій російській агресії".

 "Сторони обговорять питання європейської та євроатлантичної інтеграції України, а також зміцнення енергетичної безпеки України та ЄС. У ході переговорів йтиметься про зміцнення торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між Україною та ФРН, а також посилення практичної підтримки з боку ФРН процесу реформ в Україні", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ході переговорів очільника Кремля Володимира Путіна з канцлеркою Німеччини Ангелою Меркель  було вирішено, що зустріч лідерів України, Франції, Німеччини та Росії  в "нормандському форматі" пройде в Парижі, проте дата саміту поки не визначена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?