Відомого російського співака висміяли за військову форму: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відомого російського співака висміяли за військову форму: опубліковано фото

Відомого російського співака висміяли за військову форму: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Російський блогер Рустем Адагамов висміяв відомого співака Олександра Розенбаума, який надів військову форму полковника медичної служби, при тому, що в армії він не служив.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Адагамова.
"Починається парад ряджених. Розенбаум в армії не служив, але носить форму полковника мед. служби", - написав блогер.
У коментарях користувач Wład написав: "Це припасено для концерту на Брайтоні".
Артем Лукашевський зазначив: "Шойгу теж не служив, не кінчав Академій, але носить погони Генерала Армії".
На сайті fakeoff.org, який займається викриттям брехні, пропагандистських випадів і різних фейків, відзначають, що Олександр Розенбаум навчався в медінституті, звідки його вигнали, в армію не потрапив через поганий зір, а потім все-таки отримав диплом лікаря-терапевта. Попрацював недовго водієм на швидкій допомозі. Потім почав співати.
За наказом російської влади неодноразово їздив з концертами в гарячі точки. Міністерство Оборони РФ присвоїло йому звання полковника медичної служби.
"Країна з перевернутою свідомістю. Людина, яка ніколи не воювала в армії, не працювала воєнлікарем, ніколи не закінчувала будь-якої військової медичної академії, раптом отримує звання полковника медслужби і природно зарплату. Достатньо просто підтримувати владу", - йдеться в тексті.
Раніше повідомлялося, що в Росії в Калінінградській області на військовому меморіалі в пам'ять про Велику Вітчизняну війну "горить" намальований на картоні Вічний вогонь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?