Відому американську співачку звинуватили в плагіаті: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Відому американську співачку звинуватили в плагіаті: опубліковано відео

Відому американську співачку звинуватили в плагіаті: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Популярна співачка Лана Дель Рей потрапила в гучний скандал - британський рок-гурт Radiohead звинувачує її в плагіаті своєї пісні "Creep", мелодію якої зірка включила у свій сингл "Get Free". Лана Дель Рей має намір судитися з Radiohead, так як не готова піти на висунуті музикантами вимоги.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Сольна кар'єра Насті Каменських: співачку звинуватили в плагіаті, відео

"Я запропонувала Radiohead до 40 відсотків за останні кілька місяців, але вони згодні тільки на сто. Їхні адвокати були невблаганні, так що будемо розбиратися з цим в суді", - написала Лана Дель Рей.

У той же час західні інсайдери пишуть, що рок-гурт не бажає доводити справу до суду. Radiohead має намір "мирним" шляхом домогтися фінансової компенсації за плагіат їх музики або ж включення своїх імен в список співавторів пісні, що дозволить їм отримувати авторські відрахування.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в скандал через плагіат потрапила відома співачка Алла Пугачова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?