Відповідь українського судді зраднику з Криму підірвала соцмережі: опубліковані документи
Категорія
Україна
Дата публікації

Відповідь українського судді зраднику з Криму підірвала соцмережі: опубліковані документи

Відповідь українського судді зраднику з Криму підірвала соцмережі: опубліковані документи

Суддя господарського суду Харківської області Олександр Мамалуй, який воював в зоні АТО на Донбасі, дав гідну відповідь зраднику з Севастополя.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українця.
За словами Мамалуя, який отримав лист з Севастополя з дорученням про вручення документа, відповів респонденту заявою, що «ніякого Арбітражного суду Севастополя немає, а є тимчасово окуповане російським агресором українське місто Севастополь, є господарський суд міста Севастополь».
«Не існує ніякого «А. С. Погребняка, судді арбітражного суду міста Севастополя». Є Олексій Станіславович Погребняк, колишній суддя господарського суду Севастополя - зрадник, порушник присяги, шкура», - додав українець.
Також ветеран АТО попередив свого респондента: «Не пиши сюди своїх листів, колишній суддя, колишній громадянин, колишній чоловік!».
«Від себе - обіцяю: коли ми будемо звільняти півострів, я особисто прийду за тобою! Прийду - і повішу тебе за ноги на Приморському бульварі. Там ліхтарні стовпи дуже зручні», - резюмував він.
Відповідь Мамалуя на лист з Криму підірвала соцмережі, за лічені хвилини після публікації під повідомленням з'явилося близько тисячі лайків і безліч коментарів.
Олександр Зозуля: "Етопять)))".
Валерій Гонта: "Красава!"
Леся Корякіна: "Спасибі !!! Браво !!! Слава Україні !!!".
Volodymyr Karpenko: "Це прекрасно)".
Як повідомляв ONLINE.UА, раніше в мережі з'явилися повідомлення про призначення колишнього українського адмірала-зрадника командувачем Балтійського флоту Росії, які пізніше в Міноборони РФ спростували.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?