Відповідь за Балаклею: соцмережі обговорюють інцидент в Донецьку
Категорія
Події
Дата публікації

Відповідь за Балаклею: соцмережі обговорюють інцидент в Донецьку

Відповідь за Балаклею: соцмережі обговорюють інцидент в Донецьку
Джерело:  online.ua

Обстріл будівлі так званого "міністерства оборони" угруповання ДНР в Донецьку назвали діями у відповідь на диверсію на складі боєприпасів в Балаклії Харківської області.
Про це заявила донецька група Українського опору, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на співтовариство Facebook Ukrainian Resistance.
"Ловіть відповідь за Балаклею, с ** ки! О 08:30 (час правильний) 24 березня наша група атакувала штаб російських окупаційних військ в Донецьку", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: У Балаклії продовжують вибухати снаряди: з'явилися нові фото і відео
"Ранкові повідомлення проросійських ЗМІ про атаку як завжди намагаються приховати цікаві деталі... Ми їх трохи розкриємо. Те, що ці "ЗМІ" назвали "військовою частиною в житловому кварталі", насправді є укритим цивільними будинками від української артилерії штабом 1 АК (воно ж "міністерство оборони" ДНР) за адресою: Донецьк, вул. Ніколенко 9", - написали в групі.
"Вибір мети був обумовлений наявністю на 5 поверсі вузла зв'язку (привіт російським шифрувальникам!)", - також зазначили в Опорі.



Відзначимо, що в мережі захоплено сприйняли звернення донецьких партизан:








Як повідомляв ONLINE.UA, 14 лютого стався потужний вибух на Донецькому казенному заводі хімічних виробів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?