Відразу дві страшні ДТП сталися в Запорізькій області, багато загиблих
Категорія
Події
Дата публікації

Відразу дві страшні ДТП сталися в Запорізькій області, багато загиблих

Відразу дві страшні ДТП сталися в Запорізькій області, багато загиблих
Джерело:  zp.npu.gov.ua

24 грудня в Запорізькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких загинуло п'ятеро людей, ще одна сильно постраждала.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України в Запорізькій області.


Читайте також: Автобус з пасажирами на Донбасі полетів в кювет, багато постраждалих: з'явилися фото


Близько 7:50 на трасі "Харків-Сімферополь" біля населеного пункту Степногірськ в Василівському районі зіткнулися автомобілі Daewoo Nexia і Daewoo Lanos. Причиною аварії стали складні погодні умови, і в результаті події загинули водій і пасажир Daewoo Lanos.


В 09:49 на автодорозі "Василівка-Бердянськ" сталася друга ДТП: з невстановлених поки причин водій "Москвича" виїхав на зустрічну смугу руху, через що зіткнувся з вантажівкою "КамАЗ". В аварії загинули троє неповнолітніх пасажирів легкового автомобіля, а водій тяжко постраждав.


Як повідомляв ONLINE.UA,  дівчина на люксовому автомобілі BMW GT збила пішохода і протаранила три автомобілі на проспекті Перемоги в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?