Відразу кілька відомих політиків виявили бажання об’єднатися з Вакарчуком
Категорія
Політика
Дата публікації

Відразу кілька відомих політиків виявили бажання об’єднатися з Вакарчуком

Відразу кілька відомих політиків виявили бажання об’єднатися з Вакарчуком
Джерело:  online.ua

Дострокові парламентські вибори, призначені на 21 липня, змушують політиків пришвидшити процес об’єднання. За даними ONLINE.UA, найбільш привабливим для себе політичним проектом багато хто вважає партію Святослава Вакарчука «Голос». Про це свідчить те, що з лідером «Океану Ельзи» ведуть активні переговори такі відомі діячі, як Павло Клімкін та Андрій Садовий.

За інформацією «Інтерфакс-Україна», міністр закордонних справ Павло Клімкін підтвердив факт проведення переговорів з Святославом Вакарчуком. Але, як заявив дипломат, до конкретних результатів вони поки не дійшли.

Відомо, що очільник українського МЗС зараз шукає найбільш прийнятний для себе варіант участі у виборах до Верховної Ради. Раніше він заявляв про те, що, скоріше за все, балотуватиметься до парламенту у одному з одномандатних округів Києва.

Крім Павла Клімкіна, з пропозицією про можливе об’єднання до Вакарчука звертався Андрій Садовий. Публічно міський голова Львова підтверджує лише вірогідність об’єднання з «Голосом» вже в наступному парламенті. Але не варто забувати, що рейтинги «Самопомічі» поки не дають їй шансів подолати 5-відсотковий бар’єр. Тоді як партія Вакарчука вже зараз набирає 4,7% голосів і, схоже, для неї це далеко не межа.

Наразі підтверджено, що Садовий просив Вакарчука погодити спільних кандидатів по одномандатних округах. Переговори про це проходили на минулому тижні.

Нагадаємо, що днями Святослав Вакарчук провів зустріч зі спецпосланником канцлерки Німеччини Ангели Меркель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?